Pianoles bij Johan Mulder

Pianoles bij Johan Mulder voor jong en oud, voor beginner of gevorderde, klassiek of lichte muziek (jazz, blues). Lespraktijk in Haarlem, les van een vakbekwame, geduldige en gedreven docent. Met gebruikmaking van allerlei hedendaagse hulpmiddelen (digital recording, computer en Yamaha Clavinova CVP 407 digitale piano).

Johan Mulder hoeft geen dure lokalen te huren en geen andere docenten te betalen vandaar dat hij tegen interessante en aantrekkelijke voorwaarden les kan geven. Hij noemt dit: “soepel maar niet vrijblijvend”.

Dus: je zit nergens voor langere tijd aan vast, je bepaalt zelf hoe en hoeveel je vooruit wilt betalen, je betaalt uitsluitend voor de lessen die je krijgt, en de frequentie kan in overleg bepaald worden. Eén uur, een half uur, wekelijks, tweewekelijks, enfin bedenk het zelf maar. Aantrekkelijk voor mensen met een wisselende werkkring (politie, horeca, gezondheidszorg).

Leeftijd is geen beperking om les te gaan nemen. Johan maakt gebruik van de “Alfred”-pianomethode voor volwassen beginners. De leeftijd van Johan’s leerlingen loopt uiteen van onder de 10 tot boven de 70. Pianoles op maat (afhankelijk van voorkeur en vaardigheid)? Geen probleem

Ook maken reeds optredende (amateur)pianisten gebruik van Johan’s diensten om hun spel te verbeteren en hun accoordenwerk te verfraaien. De YouTube clipjes geven een indruk van Johan’s accoordenwerk en pianospel.

Interesse? Om privacyredenen zet ik geen adresgegevens op de site, maar na een mailtje verstrek ik die U gaarne, en kunnen we wellicht een geheel vrijblijvende kennismakingsafspraak plannen.

Klik op de link om te mailen: info@mulderenmulder.nl

Wellicht tot mailens/ bellens!: 0653 86 50 60

Johan Mulder

For our friends from abroad/overseas/Down Under
Contact
Pianoles bij Johan
Muziekfragmenten/Music samples
Fotogalerij/Picture Gallery
Onze muziek
Even voorstellen